Dubbelträning

Dubbelträning (Kutteträning)

Syfte och målgrupp

I 15 års tid har denna omåttligt populära verksamhet varit en av klubbens dominerande aktiviteter,tack vare Kurt Kutte Johansson unikt inspirerande tränarstil.

Efter hans plötsliga bortgång strax innan jul 2017 har vi tills vidare beslutat  fortsätta utan tränare i samma omfattning,fredagskvällar och söndagsförmiddagar, med dubbelspel och teknikträning enligt Kuttes modell.

Målsättningen är att efter hand rekrytera ny tränare

Säsongstart augusti och januari. Kontakta Anders Wirfält för deltagande.

Information för Träningsspelare

2018-01-27

Nya spelare kan kvittera ut en tagg mot en avgift för att komma in i hallen genom att kontakta kontaktpersonerna på halmstads tennisklubbs hemsida.

2019-03-31

Halmstads tennisklubb söker tränare för dubbelmix för glada motionärer i Halmstads tennishall.
Den mixade gruppen består av 30 aktiva som efter nivå planeras in i ett spelschema. 4 spelare/timme fördelas ut på tiderna fredag 17-20 och söndagar 10-12.
Det behöver inte nödvändigtvis vara så att timmarna alltid skall vara tränarledda, så det är inte ett krav att åta sig samtliga träningstimmar.

Anders Wirfält

awirfalt@gmail.com

Speltillfällen

Fredagar